Замовити дзвінок
Ім'я*
Телефон*
Повідомлення
Код з картинки*
CAPTCHA

Час роботи:

ПН-ПТ 08:00 - 20:00
СБ, НД вихідний
flag ua

Школа Гідроізолювальників Пенетрон у Кременчуці

Школа Гідроізолювальників Пенетрон у Кременчуці

Компанії "ВЕМАКС" (м. Кременчук) та компанія "Пенетрон-Україна" провели навчальний курс Школи гідроізолювальників Пенетрон


19 травня 2012 р. компанії "ВЕМАКС" (м. Кременчук) та "Пенетрон-Київ" (м. Київ) провели навчальний курс Школи Гідроізолювальників Пенетрон у Кременчуці. У навчанні взяли участь представники кількох підрядних організацій та приватні особи з Полтави, Кременчука, Черкас, Комосомольська та Южноукраїнська (Миколаївська обл.). У рамках програми курсу, учасникам було презентовано матеріали проникаючої гідроізоляції Пенетрон, проведено практичний майстер-клас із застосування матеріалів Пенетрон при гідроізоляції реального об'єкту.

Навчальний курс Школи Гідроізолювальників Пенетрон у Кременчуці
Навчальний курс Школи Гідроізолювальників Пенетрон


Кожен учасник отримав можливість отримати практичні навички щодо роботи з матеріалами Пенетрон, Пенекрит та Пенеплаг. Практичні заняття проводилися на базі Кременчуцької міської лікарні №5 у підвалі харчового блоку, на якому зараз проводиться реконструкція.


Практичні навички щодо роботи з матеріалами Пенетрон, Пенекрит та Пенеплаг
Практичні заняття


За результатами навчання кожен учасник отримував іменний сертифікат від Групи Компаній "Пенетрон-Україна" на акредитацію робіт з матеріалами Пенетрон.


Сертифікат від Групи Компаній Пенетрон-Україна
Закінчення навчання