Замовити дзвінок
Ім'я*
Телефон*
Повідомлення
Код з картинки*
CAPTCHA

Час роботи:

ПН-ПТ 08:00 - 20:00
СБ, НД вихідний
flag ua

Школа гідроізолювальника у м. Києві

Школа гідроізолювальника у м. Києві

На базі Київського Національного Університету Будівництва та Архітектури, ДК «Пенетрон-Росія» проводила навчальні курси Школи Гідроізолювальника


Курс лекцій та практичних занять адресований працівникам будівельних компаній, які виконують або планують виконувати роботи із застосуванням матеріалів системи Пенетрон на своїх об'єктах. Крім того, навчання в школі необхідне технологам та менеджерам з продажу матеріалів системи Пенетрон.

Основна мета проведення подібних занять - отримання слухачами знань з проникаючої гідроізоляції, а також навчання навичок роботи з матеріалами системи Пенетрон. Курс лекцій та практичних робіт завершується атестацією, за підсумками якої ті, хто успішно впоралися із завданнями, отримають сертифікат атестації за програмою «Сучасні методи влаштування гідроізоляції бетонних та залізобетонних конструкцій із застосуванням матеріалів системи Пенетрон».

Цікаво, що на навчальних курсах було атестовано і представників організацій нашого регіону:

  1. ПП "ВЕМАКС», м. Кременчук
  2. ПП "ВЕМАКС", м. Полтава
  3. ПАТ "УкрТатнафта", м. Кременчук
  4. ТОВ «НІТОН», м. Кременчук
  5. ПП «АНТАРЕС», м. Комсомольськ.

Тепер цей захід стане традиційним і ми регулярно запрошуватимемо організації, які потребують якісного вирішення проблем гідроізоляції бетонних конструкцій.